Calendar

Jul
8
Sat
SM-rogaining 2017 @ Sotkamo
Jul 8 – Jul 9 all-day

Kesto ja sarjat

Kesto 24/8/4/2 h

24 tunnin kisa on rogainingin SM-kilpailu ja siinä on seuraavat sarjat:

– Miehet yleinen (MO) – miehet, eiikärajaa
– Naiset yleinen (WO) – naiset, eiikärajaa
– Seka yleinen (XO) – vähintään yksi mies ja yksi nainen, ei ikärajaa

– Miehet nuoret (MY) – miehet, kaikkien tulee olla 15-22 –vuotiaita
– Naiset nuoret (WY) – naiset, kaikkien tulee olla 15-22 –vuotiaita
– Seka nuoret (XY) – vähintään yksi mies ja yksi nainen, kaikkien tulee olla 15-22 –vuotiaita

– Miehet veteraani (MV) – miehet, kaikkientulee olla yli 40-vuotiaita
– Naiset veteraani (WV) – naiset, kaikkientulee olla yli 40-vuotiaita
– Seka veteraani (XV) – vähintään yksi mies ja yksi nainen, kaikkien tulee olla yli 40-vuotiaita

– Miehet superveteraani (MSV) – miehet, kaikkien tulee olla yli 55-vuotiaita
– Naiset superveteraani (WSV) – naiset, kaikkien tulee olla yli 55-vuotiaita
– Seka superveteraani (XSV) – vähintään yksi mies ja yksi nainen, kaikkien tulee olla yli 55-vuotiaita

– Miehet ultraveteraani (MUV) – miehet, kaikkien tulee olla yli 65-vuotiaita
– Naiset ultraveteraani (WUV) – naiset, kaikkien tulee olla yli 65-vuotiaita
– Seka ultraveteraani (XUV) – vähintään yksi mies ja yksi nainen, kaikkien tulee olla yli 65-vuotiaita

Jarjestäjä

Sotkamon Jymy ry.

Toimihenkilöt

Marko Hoikka, kilpailunjohtaja, email: markohoikka@hotmail.com
Teemu Köngäs, karttatyö, ratamestari
Tommi Peltonen, ratamestari
Harri Hakkarainen, tulospalvelu

Kilpailukutsu: https://www.sotkamonjymy.fi/kilpailut-ja-tapahtumat/8-9-7-2017-vuokatti-rogaining-se/tapahtumakutsu/

Jul
28
Fri
Someron yö-rogaining
Jul 28 @ 22:00 – Jul 29 @ 06:00

Kilpailukutsu järjestäjien sivuilla

Kesto 4 h, 8 h (jalan), 5 h (mtb).

Sarjat
– 8 MO/WO/XO eli Miehet, Naiset ja Sekasarja (2-5 henkilön joukkueet)
– 4 MO/WO/XO eli Miehet, Naiset ja Sekasarja (2-5 henkilön joukkueet)
– 5 OPEN MTB Yleinen (2-5 henkeä)

Aikataulu
18.00 Kilpailukeskus avautuu.
20.00 Karttojen jako ja reittisuunnittelu
22.00 Yhteislähtö
02.00 4 tunnin sarjat maalissa
03.00 5 tunnin mtb-sarja maalissa
06.00 8 tunnin sarjat maalissa
06.30 maali sulkeutuu

Aug
18
Fri
WRC 2017, Latvia
Aug 18 @ 09:00 – Aug 19 @ 12:00

MM-mitaleista kisataan tällä kertaa hieman kuumemmissa ja kuivemmissa olosuhteissa.

Aug
19
Sat
II RaN-Rogaining @ Nokia
Aug 19 all-day

Tossulla: 3h ja 6h
Kartta: 1:15 000
Paikka: Koukun maja

Lisätietoja myöhemmin.

Aug
27
Sun
Kuopio Rogaining @ Puijo, Kupio
Aug 27 @ 00:00 – 00:01

Kilpailukutsu järjestäjien sivuilla

Kesto 2 h, 4 h

Sarjat
Miehet, Naiset, Seka

Aikataulu

Sep
23
Sat
Rannikko-rogaining @ Kymin lentokenttä
Sep 23 @ 10:00 – 16:00

Sarjat: 2 h, 6 h, fillari

https://www.facebook.com/pg/RannikkoRogaining/

Sep
29
Fri
Yö-rogaining Oulu @ Oulu
Sep 29 @ 22:00 – Sep 30 @ 06:00

Kilpailukutsu järjestäjien sivuilla

Kesto 8 h

Sarjat
– 8 h tossu (2-5 henkilön joukkueet)
– 8 h fillari 2-5 henkilön joukkueet)

Aikataulu

18.00 Kilpailukeskus aukeaa, ilmoittatuminen
20.00 Karttojen jako
22.00 Lähtö

06.00 Maaliintulo
06.30 Maali sulkeutuu
06.30 Aamupala ja palkintojenjako

https://www.facebook.com/events/1653842854924833/