SPORTident nyt Suomessa

SPORTident-ajanottojärjestelmä on nyt edustettuna Suomessa. Suunnistuksen parissa toiminut Simovaara oy / Jyrki Simovaara on SPORTidentin edustaja vuoden 2015 alusta lähtien. Yksittäiset tuotteet ovat saatavilla verkkokaupassa www.sportident.fi ja kilpailunjärjestäjien on tarjolla erilaisia diilejä järjestelmien hankinnasta tai vuoraamisesta. SPORTident-järjestelmää käytetään mm. suunnistuksessa, triathlonissa, multisportissa, hiihtolajeissa ja maastopyöräilyssä maailmanlaajuisesti. SPORTident-järjestelmä on muokattavissa erilaisin yhteensopivin lisäosin eri urheilulajien ja erikokoisten tapahtumien ajanottoon. Samat kilpailijakortit ja lukijalaitteet ovat käytettävissä kaikissa lajeispublicLogosa ja toiminnoissa.

SPORTidentin eroja Suomessa suunnistuksessa käytettävään Emit-järjestelmään verrattuna on, että leimauksen voi tehdä mistä suunnasta tahansa ja urheilija saa aina leimauksesta varmistuksen valo- ja äänimerkillä. Urheilijoiden käyttämät kilpailukortit toimivat ilman sähköä (induktiolla) eikä niissä ole paristoja. Kaikki paristoja vaativat leimauslaitteet ja kellot ovat kilpailun järjestäjien vastuulla. SPORTidentin leima tallentuu sekä urheilijan kilpailijakorttiin että leimauslaitteeseen, uusimmissa kilpailukorteissa pystytään tallentamaan 128 leimausta. Kilpailijakortti on saatavana myös kompassiin integroituna ComCard-tuotteena.

Etäluettavat SPORTident Active Cardit (SIAC) ovat luettavissa jopa 3 m etäisyydeltä ja 40 km/h vauhdissa. Teknologiaan käytetään pyöräsuunnistuksessa ja sprintissä tulevan kesän World Cupissa ja maailmanmestaruuskisoissa. Juoksu- ja hiihtolajeissa ajanotto pystytään kohdentamaan tarkasti maaliviivalle hyödyntämällä useamman lukijan muodostamaa porttia ja rfid-signaalin kohdennusta.

You may also like...