Rogaining Finland tarvitsee tunnusmerkin

kompassi

Rogaining Finland ry julistaa kaikille avoimen logon suunnittelukilpailun.

Tavoitteena on löytää hyvä idea, jonka pohjalta yhdistyksen virallinen logo toteutetaan. Nyt ei siis haeta välttämättä loppuun saakka hiottua, kaikkia logosuunnittelun lainalaisuuksia täyttävää valmista logoa. Logoa tullaan käyttämään monipuolisesti erilaisissa sähköisissä julkaisuissa, painetussa materiaalissa ja se tulee toimimaan lähtökohtana mitalille.

Kilpailuun voi osallistua niin monella ehdotuksella kuin haluaa. Ehdotus tulee toimittaa A4 kokoisena PDF-tiedostona sähköpostilla osoitteeseen hallitus@rogaining.fi
Kilpailuaika on 1.2.–1.5.2016.

Parhaan idean arvioi raati, johon kuuluvat ainakin Rogaining Finland ry hallituksen jäsenet. Voittajaehdotuksen tekijä palkitaan ilmaisilla osallistumisoikeuksilla SM-rogaining 2016, Muddy-X 2016 ja Tampereen YÖ-Rogaining 2016 tapahtumiin.

Lisätietoja antaa Jari Kaaja 050 5979 392

You may also like...