YÖ-Rogaining SE ensimmäistä kertaa Etelä-Pirkanmaalla

Tampereen YÖ-Rogainingin kesäversio suunnistetiin tänä vuonna Valkeakoskella, jossa tarjolla oli niin kaupunki- kuin metsämaisemiakin.

Fillarisarjan voiton vei Raivojuoksijoiden parivaljakko Manu Humppi ja Jari Pitkäkoski. Maastoonpolje 1:n Tarmo Lehtinen ja Juha Rämälä keräsivät 21 pistettä vähemmän, vaikka matkaa tuli (linnuntietä) 4 kilometriä Raivojuoksijoita enemmän. Kolmannen sijan nappasivat yhden (1) pisteen erolla Sandvik TajuBoysiin RC Eemeli eli Tommi Lehtonen ja Marko Hoikka.

Viidenneksi kokonaiskilpailussa sijoittuivat nopeimmat naiset, Puuppolarulesin Kaisu Soivio ja Arja Nuolioja.

Kaikkiaan tuloksen 8 tunnin fillarisarjassa sai 85 joukkuetta.

 

Tossusarjassa La Sportiva Finlandin Henri Arjanne ja Hannu Turpeinen olivat selkeästi parhaita, eroa kakkoseksi tulleeseen Ihme ja Kummaan eli Anne Kiljuseen ja Kimmo Kaarioon tuli 37 pistettä. Kolmanneksi sijoittuivat Team Raholan Niina Taimisto ja Antti Syrjänen.

Tulokset | Kisakartta

Jutun kuvat ovat Vuoreksen Vedon blogista. Lue tästä heidän tarinansa YÖ-Rogaining SE 2018:sta.

You may also like...