Rogaining-kausi käynnistyi Hämeenlinnasta

Vuoden 2018 ensimmäinen roga, II Hämeenlinnan kaupunkirogaining juostiin 11.2. kaupungin itäosissa.  Yhteensä 122 osallistujaa 48 joukkueessa haki rasteja kortteleista ja maastosta selkeäksi kehutulla kartalla.

Kolmen tunnin jalkasarjassa eniten pisteitä keräsivät Madrog JR:n Jari Jokela ja Reijo Viitanen. Miehet pohtivat maalissa, pitääkö olla huolissaan jos 3 tunnin sarjassa vaihtaa reittisuunnitelmaa kuudesti? Suunnitelman muuttamisen ansiosta – tai siitä huolimatta – voitto tuli kolmen ja neljän pisteen eroilla kahteen hämeenlinnalaisen joukkueeseen.

Viiden tunnin voittajajoukkue suunnittelemassa reittiään.

Viiden tunnin jalkasarjassa ainakin kaksi ensimmäistä joukkuetta ehti taivaltaa yli 50 kilometriä. Selkeästi eniten pisteitä keräsi joukkue Musta neliö (Toni Seppälä, Juha Jumisko, Ville Maksimainen ja Henry Aalto).

Pyöräilijöistä eniten pisteitä keräsi Vanajaveden ruutanat joukkueella Mikko Bergqvist, Matti Falck ja Jari-Pekka Laine.

Tulokset

Järjestäjien mukaan saatu palaute motivoi järjestämään tapahtuman uudestaan ensi tavelna. Palautetta ja kehitystoiveita voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen roga2018 [ät] laitamaki.fi.

Kauden seuraava rogaining-tapahtuma on Nuuksion talvipäivä -rogaining Espoossa.

You may also like...