Avoimen sarjan voitto Viroon, Ylinen ja Harjanne SM-kisan parhaat

Rogainingin Suomen mestaruudesta kilpailtiin Jämillä 8.–9.2018 maastossa, jossa järjestettiin 11 vuotta aikaisemmin Suomen ensimmäinen rogaining-kilpailu.

Tällä kertaa Jämin kankailla eniten pisteitä 24 tunnin sarjassa keräsivät virolais-venäläinen Karvajalad! eli Reigo Lehtla ja Alexander Tonis. Parhaat suomalaiset olivat Telemark Team Ørnin Mikko Ylinen ja Henri Arjanne, jotka saivat kasaan 10 pistettä karvajalkoja vähemmän. Joen Suunan Olli-Pekka Holttinen ja Jaakko Leppänen jäivät sitten jo 26 pistettä Ørnistä.

Suomen mestaruuksista kilpailtiin myös maastopyöräsarjassa, jossa voittoon ajoivat Tiirismaan Tamppaajat (Antti Nousiainen ja Jaakko Soivio) vain yhden pisteen erolla Free Adventureen (Seppo Mäkinen, Kai Ojala ja Kauko Heinikoski).

Tulokset: 24 h | 8 h | 8 h MTB

You may also like...