Espoon leppeässä YÖssä oli nautinto rogata

Ensimmäinen Espoon YÖ-rogaining kisailtiin sumuisen leppeässä yössä Suvisaariston ja Pirttimäen välisellä alueella, joka kattoi lähes koko Espoon.

Maastossa oli 95 rastia, ja jokaisella niistä käytiin. Erityisen suosittu oli Oittaa nuotiokahvilarasti ja kiitosta tuli myös yllätysrastista – jonka antia ei tässä kuitenkaan paljasteta.

8 tunnin fillarisarajassa voiton veivät Jaani Lantela ja Pasi Laaksonen (LaLa), jotka keräsivät tuntia lyhyemmästä ajoajasta huolimatta 14 pistettä enemmän kuin Avanti Adventuren Niko Sorvari Mikko Rantahakala. Kolmanneksi sijoittuivat Iiro Linko ja Timo Siurola (Ex-Men).

Nopein naisjoukkue oli Eteläkairan Pirkot eli Marjut Hiekkanen ja Piia Salmela.

Sekasarjassa Eija ja Mika Rantala (Valopäät) veivät voiton, kun Northern Adventure Team (Lauri Hollo, Nipa Kallionpää, Oliver Sohlberg ja Pinja Haggren) eivät yrityksistään huolimatta löytäneet yhtä kisan vaikemmista rasteista Espoon keskuspuistossa.

8 tunnin tossusarjassa eniten pisteitä keräsivät Juoksenki Trail Runners eli Heikki Hihnala Lassi Heikkinen. Mustaneliö (Joakim Pyttynen ja Jussi Laimio) jäi olemattomat kaksi pistettä, kolmanneksisjoittuneet Pannuboysit (Juha ja Timo Kankaanpää) sen sijaan jo 11 pistettä.

Aivan Pannuboysien kannoilla tulivat parhaat naiset, Laktaattiasidoosin Hanna Lyyra ja Terhi Harjula.

Sekasarjassa eniten pisteitä keräsivät MetsäSeksyjät (Olli Pitkänen Suvi Vellonen).

Lisää aiheesta

Kuvat: Jarmo Koskela ja Johanna Olli

You may also like...