Vuoden 2022 SM-kisat järjestetään Saimaan Partalansaaressa

Rogaining Finland on myöntänyt vuoden 2022 SM-kisojen järjestelyoikeuden Northern Adventure Teamille.  Se järjestää kisat Sulkavan suursouduista tutussa Partalansaaressa, joten luvassa on erittäin mielenkiintoinen maasto.

Sulkavan kunnan ja Sulkavan Urheilijat 41:n kanssa yhteistyössä järjestettävän tapahtuman johtajana toimii kokenut seikkailukisajärjestäjä Harri Hollo ja ratamestareina toimivat muun muassa 2 nuorten sarjan rogainingin suomenmestaruutta voittaneen Jerry Aunula ja Lauri Hollo.

Kilpailu järjestetään 30.–31.7.2022.  Alustavat kilpailuohjeet julkaistaan lokakuun aikana ja ilmoittautuminen avautuu 15.1.2022.

24 tunnin SM-kisan lisäksi tapahtumassa järjestetään 8, 4 ja 2 tunnin sarjat. Pyöräilijöille tarjolla on 8 tunnin SM-kisa sekä 4 tunnin sarja.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa: SM-rogaining 2022 ja katso lisätietoja Northern Adventure Teamin sivuilta.

You may also like...